ZeneAddikt

Rovatok

Címkék

Friss topikok

Utolsó kommentek

Archívum

Programajánló

Ajánljuk

Ha jó zenéket szeretnél hallgatni!

digi-1.jpg

Sputnik

Székesfehérvár

sputnik.jpg

Tag feed

    Nincs megjeleníthető elem.

Kapcsolat


Mail címünk:

zeneaddikt@gmail.com

Ha van infód exkluzív megjelenésekről, akkor arra kérünk, hogy ezen a címen feltétlen írd meg nekünk. (Előre is köszi)

Ha bannert, vagy linket cserélnél, azt is itt tudod jelezni.

Ha csak simán el szeretnéd mondani a véleményed a blogról akkor azt is megteheted ezen a mail címen . Kifejezetten örülünk a kritikáknak...

Keress minket iwiw-en is!!!

logo_iwiw.png

MSN-en is felvehetitek velünk a kapcsolatot:

címünk: zeneaddikt@hotmail.com


Josh és Jutta - Szabadon

2007.11.26. 15:16 :: zeneaddikt

A közelmúltban jelent meg Magyarország legnépszerűbb dance duójának vadonatúj albuma "Szabadon" címmel. Josh és Jutta 2005 óta nagy utat tett meg a hazai zenei életben, és indulásuk óta sikert sikerre halmoznak.

Bemutatkozó albumukról - szinte egyedülálló módon - nem kevesebb mint négy kislemezt másoltak ki ("Nincs az a szó", "Vár rám az ismeretlen", "Fagyos a szívem", "Zakatol a szívem"), és mind a négy felvétel a hazai klubok legnagyobb kedvenceivé váltak... Íme, itt a folytatás!

Az új nagylemez igazi csemegének számít majd az őszi-téli lemezpiacon a stílus kedvelői körében. 11 vadonatúj felvétel szerepel az albumon, valamint számtalan további meglepetés is hallható a korongon. A csapat második albuma sokkal kiforrottabb mind zeneileg, mind szövegeiben, a dalok egységesebbek, de az a fiatalos lendület és energia, ami eddig is jellemezte őket, ugyanúgy a friss album egyik jellegzetessége. Azaz ismét egy igazi "Josh és Juttás" album született!

Az első kislemez, az "Elszakított régi emlék" már a slágerlistákat ostromolja, és a videoklip is elkészült hozzá.

2 komment

Címkék: hazai elektro

A bejegyzés trackback címe:

https://zeneaddikt.blog.hu/api/trackback/id/tr86242430

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása